onsdag den 4. september 2013

Damerne slog til i dag

Fra venstre: Birgit, Lars, Mike, Jens, Headeh, Hanne, Kirsten, Paul og John
Alle kunne hjembringe en præmie i dag.

Ikke mindre end fire af de seks deltagende damer i dagens Early Bird match kunne hjemtage en præmie. Haedah Sabour satte sig tungt på 2.pladsen med flotte 20 point. Kirsten Hansen vandt "tættest på hul" konkurrencen og fik også en lille præmie for sin 5.plads. Og for at det ikke skulle være løgn var hun også længe med i opløbet i puttekonkurrencen. Det glippede dog, men til gengæld leverede Hanne Kjeldsen dagens eneste "Hole in One" i denne konkurrence. Birgit Winther blev efter lidt forvirring blandt Early Bird Teamet udtrukket til en lille trøstepræmie.

Glade damer. Men også blandt herrerne var smilene fremme. Størst hos Paul Nielsen som var den eneste der var i stand til at score 21 point. Dermed indtog Paul en velfortjent 1.plads. Paul havde også dagens længste drive sammen med John Olsen. Der skete det meget sjældne at Paul og Johns drive havde præsis samme længde. Og så var der naturligvis præmie til begge for den præstation. Men John skulle have mere med hjem. Med 19 point og laveste handicap snuppede han bronzetrofæet. Mike Pedersen og Kirsten Hansen besatte 4. og 5. pladsen. Begge havde 19 point ligesom John og de fik et par pakker bolde for den flotte score.

I puttekonkurrencen blev der uddelt endnu 2 præmier for "tættest på hul". De gik til Jens Erik Jensen (25 cm) og Lars Guldhammer (27 cm.).

Det er naturligvis rigtig dejligt at blive belønnet for en god præstation. Og det er også velfortjent. Men det handler også om at have et par hyggelige timer i selskab med andre medlemmer. Måske komme i bold med "fremmede" og eventuelt finde en ny "golfmakker". Som golfspiller kan vi have en off-day, men vi kan heldigvis også glæde os over gode præstationer fra vore med-deltagere.

Resultatliste 4/9
Order of Merit efter dagens match

Næste match onsdag den 18/9 og afslutningsmatch onsdag den 25/9. Efter afslutningsmatchen ved cirka 13-tiden byder Early Bird Temaet på et par stykker smørrebrød med en tilhørende øl/vand. Det er nok for optimistisk at tro på "fuldt hus" (36). Men vi håber at du har lyst til at deltage. Begge matcher er åben for registrering i Golfbox.

Vi ses.

Damerne i aktivitet på hul 6. Hanne laver indspil. Kirsten og Headeh følger udviklingen.


Per Tietze putter på hul 2. Jørgen Hertz passer flag.

Præmierne stilles frem.