onsdag den 18. september 2013

Skybrud over City Golf

Opklaring og endda solskin da vi fik startet dagens
Early Bird
Dagen Early Bird så længe ud til at blive aflyst. Kort før gunstart kl. 10 var der et skybrud med både lyn og torden over Amager. Alligevel var 15 Earlybirder mødt op og stod klar med deres golfgrej. Klokken 0945 så det temmelig håbløs ud og fra Early Bird Teamet lød meldingen:

Gunstart er aflyst. De der har lyst til at gå en runde finder en makker og starter ud når det klarer op. Runden vil være tællende som Early Bird 18/9 og hvis der er mindst 10 deltagere vil der også være præmier. Tættest på hul, længste drive og puttekonkurrencen er aflyst. Bl.a. derfor blev matchen "On the House" dvs. uden matchfee.

Der var 15 som var indstillet på at gennemføre matchen under disse konditioner. Lige omkring kl. 10 kom der et hul i de tunge skyer og snart var alle mand på banen. Og sandelig, pludselig var det fint vejr og solen tittede også frem. Så det endte med at matchen blev gennemført i tørvejr og delvis solskin.

Regn over City Golf. Men på det tidspunkt
var alle deltagerne i "klubhuset"
Men det varede kun til alle var vel i hus igen, så væltede regnen atter ned.

Nummer 1 blev Patrick Mckenna med 21 point efterfulgt af Mike Pedersen og John Olsen med henholdssvis 20 og 18 point. Dette skal dog tages lidt med forbehold idet vi i skrivende stund (onsdag eftermiddag) stadig mangler et par scorekort.

Resultatliste

Order og merits og handicaps er endnu ikke opdateret. Afventer de sidste scorekort.

Nummer 1, 2 og 3 vil få præmierne i forbindelse med den næste (og sidste match i år) som er allerede om en uge, onsdag den 25/9. Til denne match er der lige nu 27 tilmeldinger. Vi kan være max. 36. Matchfee til afslutningsmatchen er uændret kr. 50,- som også dækker et par stykker smørrebrød med tilhørende øl/vand.

Vel mødt næste onsdag.